Poznati o korona virusu

Kako estradne ličnosti doživljavaju ovu situaciju, kako provode dane u samoizolaciji, kakvu poruku šalju našim sugrađanima prenosimo vam u intervjuu koji smo obavili sa estradnom umetnicom Danijelom Dany Petković.

“Dane u samoizolaciji provodim slušajući muziku koja je inače moja najveća ljubav, takođe čitam i razne časopise koji idealno pomažu u odvlačenju misli i dođu dobro kao razonoda u vreme izolacije. Što se tiče kućnih poslova, mogu reći da veoma često nešto sređujem jer u kući posla uvek ima”, rekla je kroz osmeh Danijela i dodala da je rad u kući idealan kako bi se održala kakva takva fizička aktivnost.

“Moja preporuka za naše drage građane je da poštuju sve mere Vlade, da ovo vreme iskoriste tako da se posvete sebi i porodici, da se posvete pripremi hrane, da po malo treniraju ako im to dozvoljavaju kućni uslovi. Svakako postoji puno načina da se čovek zanima u ovim okolnostima” izjavila je Danijela za naš portal.

“Na kraju, sve naše sugrađane bih pozvala na strpljenje i poštovanje mera, kako bismo što pre prebrodili ovaj težak period, da ostanu u svojim kućama, da poštuju savete lekara, stručnjaka i da ispoštuju policijski čas, samo da se ova situacija što pre završi” izjavila je Danijela Petković.